

Kodas:
XIX-ame amžiuje įkvėptas importinio angliško stauto, šis stilius pasižymi šiaurietiškame klimate šildančiu stiprumu, saldžiu salyklišku, džiovintų vaisių, karamelės bei šokolado skoniu. Tradiciškai fermentuojamas žemutinio rūgimo mielėmis. Rinkinys 23 litrams alaus.
XIX-ame amžiuje įkvėptas importinio angliško stauto, šis stilius pasižymi šiaurietiškame klimate šildančiu stiprumu, saldžiu salyklišku, džiovintų vaisių, karamelės bei šokolado skoniu. Tradiciškai fermentuojamas žemutinio rūgimo mielėmis. Rinkinys 23 litrams alaus.
Numatomi parametrai:
Pradinis tankis: 1.075
Galutinis tankis: 1.015
Alkoholio tūris: 7,8%
Kartumas IBU: 22
Spalva EBC: 56
Rinkinį sudaro:
Salyklai:
4,5kg Dingemans Munich salyklo
2,5kg Dingemans Pilsen salyklo
0,4kg Weyermann Caramunich Typ II salyklo
0,25kg Weyermann Caramunich Typ III salyklo
0,25kg Chateau Special B salyklo
0,15kg Simpsons Chocolate salyklo
Apyniai:
1x25g Magnum
Mielės:
2 x Lallemand Diamond
Detalus popierinis receptas