

Kodas:
Medaus alus, istoriškai darytas visoje viduramžių Europoje, ilgiausiai populiarus išlikęs Velse, todėl vadinamas velsietišku vardu. Stiprus, saldus ir kvepiantis ašriais mielių esteriais. Reikalauja ilgo brandinimo. Rinkinys 23 litrams alaus.
Medaus alus, istoriškai darytas visoje viduramžių Europoje, ilgiausiai populiarus išlikęs Velse, todėl vadinamas velsietišku vardu. Stiprus, saldus ir kvepiantis ašriais mielių esteriais. Reikalauja ilgo brandinimo. Rinkinys 23 litrams alaus.
Numatomi parametrai:
Pradinis tankis: 1.082
Galutinis tankis: 1.016
Alkoholio tūris: 8,6%
Kartumas IBU: 20
Spalva EBC: 24
Rinkinį sudaro:
Salyklai:
5kg Dingemans Munich salyklo
2kg Alaus Detalių firminio medaus, surinkto Ukmergės rajono miškuose
0,5kg Weyermann Abbey salyklo
Apyniai:
50g Mittelfruh
Mielės:
Lallemand Farmhouse
Detalus popierinis receptas