


Kodas: 0103064
Norvegiškos sodybos alaus mielės iš Stordal apylinkių, šiaurinio šiuolaikinio kveik arealo paribio. Pasižymi ypatinga šilumos tolerancija bei aromatingu fermentacijos profiliu. Sustiprina apynių kartumo pojūtį.
Norvegiškos sodybos alaus mielės iš Stordal apylinkių, šiaurinio šiuolaikinio kveik arealo paribio. Pasižymi ypatinga šilumos tolerancija bei aromatingu fermentacijos profiliu. Sustiprina apynių kartumo pojūtį.
Aukšta atenuacija - ~82%
Vidutinė flokuliacija
Neutralus fermentacijos profilis žemutinėje fermentacijos temperatūros rėžio pusėje, vaisiškas, saldus (obuoliai, kriaušės, tropiniai vaisiai) fermentacijos profilis aukštutinėje fermentacijos temperatūros rėžio pusėje
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 15°C - 38°C, ideali temperatūra - 32 °C
Alkoholio tolerancija: iki 16%