Lallemand Kölsch

Alaus mielės Lallemand Köln

Kodas: 0103011

4,29 €
Be PVM

Neutralaus profilio elio tipo alaus mielės, tradiciškai naudojamos istorinio Kölsch stiliaus fermentacijai. 

  • Vidutinė - aukšta atenuacija
  • Vidutinė flokuliacija
  • Fermentuojant šalčiau fermentacijos charakteris neutralus, fermentuojant šilčiau - lengvai vaisinis ir esteriškas
  • Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 12°C - 20°C
Pakuotė
Kiekis

Neutralaus profilio elio tipo alaus mielės, tradiciškai naudojamos istorinio Kölsch stiliaus fermentacijai.

Vidutinė - aukšta atenuacija

Vidutinė flokuliacija

Fermentuojant šalčiau fermentacijos charakteris neutralus, fermentuojant šilčiau - lengvai vaisinis ir esteriškas

Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 12°C - 20°C

0103011
28 Prekės

Specifiniai Kodai

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: