Pieno rūgšties bakterijos Lallemand Helveticus Pitch

Kodas: 0103017

17,00 €
Be PVM

Pieno rūgšties bakterijų kultūra, skirta rūgštinti misą "kettle sour" metodu, kelias paras misą su įmaišyta bakterijų kultūra laikant aukštesnėje nei kambario temperatūroje. Pasižymi intensyviu citrusinių vaisių, kandžiu rūgšties aromatu. 

  • Intensyvus citrusinių vaisių, rūgšties aromatas
  • Optimali misos rūgštinimo temperatūra: 38-42°C
  • Rūgštinimo laikas : nuo 24 iki 48 valandų
  • Pagaminamas rūgšties kiekis: 0,6 - 1,2%
Pakuotė
Kiekis

Pieno rūgšties bakterijų kultūra, skirta rūgštinti misą "kettle sour" metodu, kelias paras misą su įmaišyta bakterijų kultūra laikant aukštesnėje nei kambario temperatūroje. Pasižymi intensyviu citrusinių vaisių, kandžiu rūgšties aromatu.

Intensyvus citrusinių vaisių, rūgšties aromatas

Optimali misos rūgštinimo temperatūra: 38-42°C

Rūgštinimo laikas : nuo 24 iki 48 valandų

Pagaminamas rūgšties kiekis: 0,6 - 1,2%

0103017
6 Prekės

Specifiniai Kodai

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: