Pieno rūgšties bakterijos Lallemand Sour Pitch

Kodas: 0103016

16,00 €
Su mokesčiais

Pieno rūgšties bakterijų kultūra, skirta rūgštinti misą "kettle sour" metodu, kelias paras misą su įmaišyta bakterijų kultūra laikant aukštesnėje nei kambario temperatūroje. Pasižymi citrusinių vaisių, silpnesniu rūgšties aromatu.

  • Citrusinių vaisių, rūgšties aromatas
  • Optimali misos rūgštinimo temperatūra: 30-38°C
  • Rūgštinimo laikas : nuo 24 iki 48 valandų
  • Pagaminamas rūgšties kiekis: 0,5 - 0.8%
Pakuotė
Kiekis
Paskutinė prekė

Pieno rūgšties bakterijų kultūra, skirta rūgštinti misą "kettle sour" metodu, kelias paras misą su įmaišyta bakterijų kultūra laikant aukštesnėje nei kambario temperatūroje. Pasižymi citrusinių vaisių, silpnesniu rūgšties aromatu.

Citrusinių vaisių, rūgšties aromatas

Optimali misos rūgštinimo temperatūra: 30-38°C

Rūgštinimo laikas : nuo 24 iki 48 valandų

Pagaminamas rūgšties kiekis: 0,5 - 0.8%

0103016
1 Vienetas

Specifinė nuoroda

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: