

Kodas: 0103034
Klasikinės angliškos biterio mielės, pasižyminčios stipriai juntamų saldžių esterių gamyba.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2023 metų rugsėjo 16 dienos.
Klasikinės angliškos biterio mielės, pasižyminčios stipriai juntamų saldžių esterių gamyba.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2023 metų rugsėjo 16 dienos.
Vidutinė - aukšta atenuacija (73 - 80%)
Labai žema flokuliacija
Labai esteriškas fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 18°C - 22°C
Alkoholio tolerancija: iki 9%