

- Išparduota
Kodas: 0103044
Kitaip žinomos Sigmund Gjernes vardu, kurio šeimoje alaus fermentacijai buvo naudojamos šimtmečius, šios alaus mielės yra plačiausiai prieinamos norvegiškos sodybos alaus tradicijos mielės. Pasižymi ypatinga šilumos tolerancija, labai aukšta flokuliacija bei neįprastu fermentacijos profiliu.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2023 metų rugsėjo 17 dienos.
Kitaip žinomos Sigmund Gjernes vardu, kurio šeimoje alaus fermentacijai buvo naudojamos šimtmečius, šios alaus mielės yra plačiausiai prieinamos norvegiškos sodybos alaus tradicijos mielės. Pasižymi ypatinga šilumos tolerancija, labai aukšta flokuliacija bei neįprastu fermentacijos profiliu.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2023 metų rugsėjo 17 dienos.
Aukšta atenuacija (63 - 80%)
Vidutinė - aukšta flokuliacija
Neutralus arba neįprastai esteriškas fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 20°C - 40°C
Alkoholio tolerancija: iki 10%