Pektino fermentas, 25g

Kodas: 01050101

1,25 €
Be mokesčių

Pektino fermentas, pagerinantis sulčių išsiskyrimą iš vaisių ir uogų bei taninų išsiskyrimą iš jų luobelių, taip pat palengvinantis vyno skaidrėjimą. Pektino daugiausiai turi serbentai, slyvos, neprinokę, rūgštesni obuoliai, citrusiniai vaisiai, agrastai bei vynuogės, mažiausiai - abrikosai, mėlynės, vyšnios, avietės bei braškės. 

Naudojimas: 4-8 gramai pektino fermento 10-čiai kilogramų vaisių ar uogų pažeistomis luobelėmis ar misos kambario temperatūroje, laikyti 12 valandų. Pektino fermento porcijos padvigubinimas laikymo laiką sutrumpina per pusę.

Sudėtis: pektinazės fermentas, maltodekstrinas

Kilmės šalis: Belgija

25 gramų pakuotė

Kiekis

Pektino fermentas, pagerinantis sulčių išsiskyrimą iš vaisių ir uogų bei taninų išsiskyrimą iš jų luobelių, taip pat palengvinantis vyno skaidrėjimą. Pektino daugiausiai turi serbentai, slyvos, neprinokę, rūgštesni obuoliai, citrusiniai vaisiai, agrastai bei vynuogės, mažiausiai - abrikosai, mėlynės, vyšnios, avietės bei braškės. 

Naudojimas: 4-8 gramai pektino fermento 10-čiai kilogramų vaisių ar uogų pažeistomis luobelėmis ar misos kambario temperatūroje, laikyti 12 valandų. Pektino fermento porcijos padvigubinimas laikymo laiką sutrumpina per pusę.

Sudėtis: pektinazės fermentas, maltodekstrinas

Kilmės šalis: Belgija

25 gramų pakuotė

01050101
15 Prekės

Specifinė nuoroda

19 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: