Kodas:
Istorinis vokiškas alaus stilius, charakterizuojamas kvietinio alaus mielių fermentacijos metu pagaminamų esterių bei fenolių - bananų bei gvazdikėlių aromatų bei ruginio salyklo suteikiamo specifinio aštraus skonio. Rinkinys 23 litrams alaus.
Istorinis vokiškas alaus stilius, charakterizuojamas kvietinio alaus mielių fermentacijos metu pagaminamų esterių bei fenolių - bananų bei gvazdikėlių aromatų bei ruginio salyklo suteikiamo specifinio aštraus skonio. Rinkinys 23 litrams alaus.
Numatomi parametrai:
Pradinis tankis: 1.055
Galutinis tankis: 1.014
Alkoholio tūris: 5,4%
Kartumas IBU: 13
Spalva EBC: 29
Rinkinį sudaro:
Salyklai:
2,5kg Weyermann Rye salyklo
1,5kg Dingemans Munich salyklo
1,5kg Dingemans Pale Ale salyklo
0,15kg Simpsons Aromatic salyklo
0,15kg Dingemans Cara 200 salyklo
0,05kg Dingemans Mroost 1400 salyklo
0.2kg ryžių lukštų
Apyniai:
2x 25g Hersbrucker
Mielės:
Lallemand Munich Classic
Detalus popierinis receptas