

Kodas:
Viena iš klasikinių kilniųjų apynių veislių, čekiška Saaz įsitvirtino kaip populiariausia Bohemijos pilsneriams ir lageriams naudojama aromatinių apynių rūšis, prisidėjusi prie istorinio pilsnerio skonio ir aromato profilio kūrimo. Pasižymi švelniu žolelių ir prieskonių aromatu.
Apyniai granulėmis. Alfa rūgštis: 3,4 - 3,8%.
Galima pakeisti šiais apyniais: Lubelski, Kazbek
Viena iš klasikinių kilniųjų apynių veislių, čekiška Saaz įsitvirtino kaip populiariausia Bohemijos pilsneriams ir lageriams naudojama aromatinių apynių rūšis, prisidėjusi prie istorinio pilsnerio skonio ir aromato profilio kūrimo. Pasižymi švelniu žolelių ir prieskonių aromatu.
Apyniai granulėmis. Alfa rūgštis: 3,4 - 3,8%.
Galima pakeisti šiais apyniais: Lubelski, Kazbek