Salyklas Weyermann CaraMunich Typ 1 EBC: 110 - 130
3,90 €
Kaina
Kodas: 0102014
Lengvai karamelizuotas avižų salyklas, alui suteikiantis saldų riešutų skonį ir aromatą bei auksinę spalvą, tirštą alaus pojūtį bei standesnę putą. Neskaidriame aluje padidina neskaidrumą, todėl yra populiarus ingredientas New England IPA receptuose. Dėl grūdo formos, lukšto nebuvimo ir skrudinimo, šio salyklo nebūtina traiškyti.
EBC: 12 - 25
Diastatinė galia:0°L
Lengvai karamelizuotas avižų salyklas, alui suteikiantis saldų riešutų skonį ir aromatą bei auksinę spalvą, tirštą alaus pojūtį bei standesnę putą. Neskaidriame aluje padidina neskaidrumą, todėl yra populiarus ingredientas New England IPA receptuose. Dėl grūdo formos, lukšto nebuvimo ir skrudinimo, šio salyklo nebūtina traiškyti.
EBC: 12 - 25
Diastatinė galia:0°L