• Išparduota

Malolaktinės fermentacijos bakterijos, 25g

Kodas: 01050111

9,99 €
Su mokesčiais

Leuconostic Oenos bakterijų kultūra, konvertuojanti beveik visų vaisių ir uogų sultyse esančią aštresnę ir rūgštesnę obuolių rūgštį į švelnesnę pieno rūgštį, taip vynui ar sidrui suteikdama pilnesnį kūną, mažiau juntamą rūgštumą.

Naudojimas: pasibaigus fermentacijai sudėti 5 gramus bakterijų kultūros 10-čiai litrų vyno kambario tempratūroje. Bakterijų kultūra geriausiai veikia, jei vyno stiprumas neviršija 15%, o pH nėra žemesnis nei 3,1.

Kiekis
Išparduota

Leuconostic Oenos bakterijų kultūra, konvertuojanti beveik visų vaisių ir uogų sultyse esančią aštresnę ir rūgštesnę obuolių rūgštį į švelnesnę pieno rūgštį, taip vynui ar sidrui suteikdama pilnesnį kūną, mažiau juntamą rūgštumą.

Naudojimas: pasibaigus fermentacijai sudėti 5 gramus bakterijų kultūros 10-čiai litrų vyno kambario tempratūroje. Bakterijų kultūra geriausiai veikia, jei vyno stiprumas neviršija 15%, o pH nėra žemesnis nei 3,1.

01050111

Specifinė nuoroda

18 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: