Pektino ir beta gliukozidazės fermentai, 25g

Kodas: 01050101

2,49 €
Su mokesčiais

Pektino bei beta gliukozidazės fermentai, pagerinantys sulčių išsiskyrimą iš vaisių ir uogų bei taninų išsiskyrimą iš jų luobelių, taip pat palengvinantys vyno skaidrėjimą. Pektino daugiausiai turi serbentai, slyvos, neprinokę, rūgštesni obuoliai, citrusiniai vaisiai, agrastai bei vynuogės, mažiausiai - abrikosai, mėlynės, vyšnios, avietės bei braškės. 

Naudojimas: 4-8 gramai fermentų 10-čiai kilogramų vaisių ar uogų pažeistomis luobelėmis ar misos, kambario temperatūroje laikyti 12 valandų. Fermentų porcijos padvigubinimas laikymo laiką sutrumpina per pusę.

Sudėtis: pektinazės fermentas, beta gliukozidazės fermentas, maltodekstrinas

Kilmės šalis: Belgija

25 gramų pakuotė

Kiekis

Pektino bei beta gliukozidazės fermentai, pagerinantys sulčių išsiskyrimą iš vaisių ir uogų bei taninų išsiskyrimą iš jų luobelių, taip pat palengvinantys vyno skaidrėjimą. Pektino daugiausiai turi serbentai, slyvos, neprinokę, rūgštesni obuoliai, citrusiniai vaisiai, agrastai bei vynuogės, mažiausiai - abrikosai, mėlynės, vyšnios, avietės bei braškės. 

Naudojimas: 4-8 gramai fermentų 10-čiai kilogramų vaisių ar uogų pažeistomis luobelėmis ar misos, kambario temperatūroje laikyti 12 valandų. Fermentų porcijos padvigubinimas laikymo laiką sutrumpina per pusę.

Sudėtis: pektinazės fermentas, beta gliukozidazės fermentas, maltodekstrinas

Kilmės šalis: Belgija

25 gramų pakuotė

01050101
18 Prekės

Specifinė nuoroda

17 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: