Pektino ir beta gliukozidazės fermentai, 25g
Kodas: 01050101
Pektino bei beta gliukozidazės fermentai, pagerinantys sulčių išsiskyrimą iš vaisių ir uogų bei taninų išsiskyrimą iš jų luobelių, taip pat palengvinantys vyno skaidrėjimą. Pektino daugiausiai turi serbentai, slyvos, neprinokę, rūgštesni obuoliai, citrusiniai vaisiai, agrastai bei vynuogės, mažiausiai - abrikosai, mėlynės, vyšnios, avietės bei braškės.
Naudojimas: 4-8 gramai fermentų 10-čiai kilogramų vaisių ar uogų pažeistomis luobelėmis ar misos, kambario temperatūroje laikyti 12 valandų. Fermentų porcijos padvigubinimas laikymo laiką sutrumpina per pusę.
Sudėtis: pektinazės fermentas, beta gliukozidazės fermentas, maltodekstrinas
Kilmės šalis: Belgija
25 gramų pakuotė
Pektino bei beta gliukozidazės fermentai, pagerinantys sulčių išsiskyrimą iš vaisių ir uogų bei taninų išsiskyrimą iš jų luobelių, taip pat palengvinantys vyno skaidrėjimą. Pektino daugiausiai turi serbentai, slyvos, neprinokę, rūgštesni obuoliai, citrusiniai vaisiai, agrastai bei vynuogės, mažiausiai - abrikosai, mėlynės, vyšnios, avietės bei braškės.
Naudojimas: 4-8 gramai fermentų 10-čiai kilogramų vaisių ar uogų pažeistomis luobelėmis ar misos, kambario temperatūroje laikyti 12 valandų. Fermentų porcijos padvigubinimas laikymo laiką sutrumpina per pusę.
Sudėtis: pektinazės fermentas, beta gliukozidazės fermentas, maltodekstrinas
Kilmės šalis: Belgija
25 gramų pakuotė