Kodas: 02162
Naudojimas: 10 gramų nurūgštintojo 10-tyje litrų vyno neutralizuoja 1 gramą rūgšties 1 litre. Sudėjus reikiamą nurūgštintojo kiekį į susifermentavusį vyną, leisti veikti iki 24 valandų, tuomet perpilti vyną į kitą laikymo talpą, paliekant nurūgštintojo nuosėdas ant dugno. Galimas stiprus putojimas.
Sudėtis: kalcio karbonatas, kalio karbonatas bei kalio tartratas.
Kilmės šalis: Belgija
50 gramų pakuotė
Naudojimas: 10 gramų nurūgštintojo 10-tyje litrų vyno neutralizuoja 1 gramą rūgšties 1 litre. Sudėjus reikiamą nurūgštintojo kiekį į susifermentavusį vyną, leisti veikti iki 24 valandų, tuomet perpilti vyną į kitą laikymo talpą, paliekant nurūgštintojo nuosėdas ant dugno. Galimas stiprus putojimas.
Sudėtis: kalcio karbonatas, kalio karbonatas bei kalio tartratas.
Kilmės šalis: Belgija
50 gramų pakuotė