- Išparduota
Kodas: 01050111
Leuconostic Oenos bakterijų kultūra, konvertuojanti beveik visų vaisių ir uogų sultyse esančią aštresnę ir rūgštesnę obuolių rūgštį į švelnesnę pieno rūgštį, taip vynui ar sidrui suteikdama pilnesnį kūną, mažiau juntamą rūgštumą.
Naudojimas: pasibaigus fermentacijai sudėti 5 gramus bakterijų kultūros 10-čiai litrų vyno kambario tempratūroje. Bakterijų kultūra geriausiai veikia, jei vyno stiprumas neviršija 15%, o pH nėra žemesnis nei 3,1.
Leuconostic Oenos bakterijų kultūra, konvertuojanti beveik visų vaisių ir uogų sultyse esančią aštresnę ir rūgštesnę obuolių rūgštį į švelnesnę pieno rūgštį, taip vynui ar sidrui suteikdama pilnesnį kūną, mažiau juntamą rūgštumą.
Naudojimas: pasibaigus fermentacijai sudėti 5 gramus bakterijų kultūros 10-čiai litrų vyno kambario tempratūroje. Bakterijų kultūra geriausiai veikia, jei vyno stiprumas neviršija 15%, o pH nėra žemesnis nei 3,1.