Vyno mielės Lalvin ICV - D47
1,59 €
Kaina
Kodas: 0103019
Pietų Prancūzijos Langedoko regiono raudonojo vyno mielės, pasižyminčios intensyviausia aromatinių esterių, vynui suteikiančių gėliškus aromatus, gamyba fermentacijos metu bei ištverme fermentuojant sunkiomis sąlygomis. Geba nukonkuruoti laukines mieles.
Pietų Prancūzijos Langedoko regiono raudonojo vyno mielės, pasižyminčios intensyviausia aromatinių esterių, vynui suteikiančių gėliškus aromatus, gamyba fermentacijos metu bei ištverme fermentuojant sunkiomis sąlygomis. Geba nukonkuruoti laukines mieles.
Alkoholio tolerancija: iki 18%
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 10°C - 35°C
Žemas pagaminamos rūgšties kiekis
Žemas - vidutinis pagaminamų sieros junginių kiekis
Energingai fermentacijai būtina aeracija