Vyno mielės Lalvin ICV - D47
Kodas: 0103022
Pietų Prancūzijos Ronos slėnio baltojo vyno mielės, pasižyminčios aromatingu fermentacijos charakteriu, labiausiai atsiskleidžiančiu ilgai brandinant vyną bei didesniu kiekiu polisacharidų (ilgų grandinių cukrų) baigtame fermentuoti vyne, todėl vynas pasižymi pilnesniu kūnu. Itin tinka saldesniam, silpnesniam midui ir sidrui fermentuoti, nes palieka daugiausiai misos skonio bei aromato.
- Alkoholio tolerancija: iki 15%
- Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 17°C - 30°C
- Žemas - vidutinis pagaminamų sieros junginių kiekis
- Dozavimas: 5g 4.5-23l misos
Pietų Prancūzijos Ronos slėnio baltojo vyno mielės, pasižyminčios aromatingu fermentacijos charakteriu, labiausiai atsiskleidžiančiu ilgai brandinant vyną bei didesniu kiekiu polisacharidų (ilgų grandinių cukrų) baigtame fermentuoti vyne, todėl vynas pasižymi pilnesniu kūnu. Itin tinka saldesniam, silpnesniam midui ir sidrui fermentuoti, nes palieka daugiausiai misos skonio bei aromato.
Alkoholio tolerancija: iki 15%
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 17°C - 30°C
Žemas - vidutinis pagaminamų sieros junginių kiekis