Vyno mielės Lalvin EC - 1118
Kodas: 0103020
Prancūzijos Šampanės regiono mielės, pasižyminčios neutraliu fermentacijos charakteriu, todėl tinka ne tik putojančiam ar įvairiausių vynuogių vynui, bet ir sausam sidrui ir sausam midui fermentuoti, taip pat kitų putojančių gėrimų refermentacijai butelyje. Geba nukonkuruoti laukines mieles.
- Alkoholio tolerancija: iki 18%
- Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 10°C - 30°C
- Žemas pagaminamos rūgšties kiekis
- Žemas - vidutinis pagaminamų sieros junginių kiekis
- Dozavimas: 5g 4.5-23l misos
Prancūzijos Šampanės regiono mielės, pasižyminčios neutraliu fermentacijos charakteriu, todėl tinka ne tik putojančiam ar įvairiausių vynuogių vynui, bet ir sausam sidrui ir sausam midui fermentuoti, taip pat kitų putojančių gėrimų refermentacijai butelyje. Geba nukonkuruoti laukines mieles.
Alkoholio tolerancija: iki 18%
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 10°C - 30°C
Žemas pagaminamos rūgšties kiekis
Žemas - vidutinis pagaminamų sieros junginių kiekis