Vyno mielės Lalvin EC - 1118

Kodas: 0103020

1,59 €
Su mokesčiais

Prancūzijos Šampanės regiono mielės, pasižyminčios neutraliu fermentacijos charakteriu, todėl tinka ne tik putojančiam ar įvairiausių vynuogių vynui, bet ir sausam sidrui ir sausam midui fermentuoti, taip pat  kitų putojančių gėrimų refermentacijai butelyje. Geba nukonkuruoti laukines mieles.

  • Alkoholio tolerancija: iki 18%
  • Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 10°C - 30°C
  • Žemas pagaminamos rūgšties kiekis
  • Žemas - vidutinis pagaminamų sieros junginių kiekis
  • Dozavimas: 5g 4.5-23l misos
Pakuotė
Kiekis

Prancūzijos Šampanės regiono mielės, pasižyminčios neutraliu fermentacijos charakteriu, todėl tinka ne tik putojančiam ar įvairiausių vynuogių vynui, bet ir sausam sidrui ir sausam midui fermentuoti, taip pat kitų putojančių gėrimų refermentacijai butelyje. Geba nukonkuruoti laukines mieles.

Alkoholio tolerancija: iki 18%

Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 10°C - 30°C

Žemas pagaminamos rūgšties kiekis

Žemas - vidutinis pagaminamų sieros junginių kiekis

0103020
12 Prekės

Specifinė nuoroda

6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: