Vyno mielės Lalvin ICV K1 - V1116

Kodas: 0103019

1,59 €
Su mokesčiais

Pietų Prancūzijos Langedoko regiono raudonojo vyno mielės, pasižyminčios intensyviausia aromatinių esterių, vynui suteikiančių gėliškus aromatus, gamyba fermentacijos metu bei ištverme fermentuojant sunkiomis sąlygomis. Geba nukonkuruoti laukines mieles.

  • Alkoholio tolerancija: iki 18%
  • Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 10°C - 35°C
  • Žemas pagaminamos rūgšties kiekis
  • Žemas - vidutinis pagaminamų sieros junginių kiekis
  • Energingai fermentacijai būtina aeracija
  • Dozavimas: 5g 4.5-23l misos
Pakuotė
Kiekis

Pietų Prancūzijos Langedoko regiono raudonojo vyno mielės, pasižyminčios intensyviausia aromatinių esterių, vynui suteikiančių gėliškus aromatus, gamyba fermentacijos metu bei ištverme fermentuojant sunkiomis sąlygomis. Geba nukonkuruoti laukines mieles. 

Alkoholio tolerancija: iki 18%

Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 10°C - 35°C

Žemas pagaminamos rūgšties kiekis

Žemas - vidutinis pagaminamų sieros junginių kiekis

Energingai fermentacijai būtina aeracija

0103019
31 Prekės

Specifinė nuoroda

6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: