![](https://alausdetales.lt/625-cart_default/vyno-mielės-lalvin-71b.jpg)
![](https://alausdetales.lt/910-cart_default/vyno-mielės-lalvin-71b.jpg)
![](https://alausdetales.lt/625-large_default/vyno-mielės-lalvin-71b.jpg)
Kodas: 0103021
Pracūziškos Beaujolais - jauno vyno mielės, pasižyminčios vidutine aromatinių esterių gamyba fermentacijos metu, vynui suteikiančia bananų ir kriaušių aromatus bei gebėjimu absorbuoti nemažą dalį misoje esančių taninų. Geba metabolizuoti 20-40% misoje esančios obuolių rūgšties (C₄H₆O₅), todėl šiomis mielėmis fermentuoti vynai būna lengvi ir vaisiški. Itin tinka sidro fermentacijai, jei obuolių sultys sidrui spaudžiamos iš rūgščių obuolių.
Pracūziškos Beaujolais - jauno vyno mielės, pasižyminčios vidutine aromatinių esterių gamyba fermentacijos metu, vynui suteikiančia bananų ir kriaušių aromatus bei gebėjimu absorbuoti nemažą dalį misoje esančių taninų. Geba metabolizuoti 20-40% misoje esančios obuolių rūgšties (C₄H₆O₅), todėl šiomis mielėmis fermentuoti vynai būna lengvi ir vaisiški. Itin tinka sidro fermentacijai, jei obuolių sultys sidrui spaudžiamos iš rūgščių obuolių.
Alkoholio tolerancija: iki 14%
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 15°C - 30°C
Labai žemas pagaminamų sieros junginių kiekis