Vyno mielės Lalvin ICV K1 - V1116
1,59 €
Kaina
Kodas: 0103024
Prancūzijos Burgundijos regiono raudonojo vyno mielės, pasižyminčios stipriu, aštriu fermentacijos charakteriu. Visiškai neapsorbuoja taninų, todėl šiomis mielėmis fermentuotas vynas pasižymi intensyviausiais skoniais ir aromatais, tamsiomis spalvomis bei ilgu galiojimo laiku.
Prancūzijos Burgundijos regiono raudonojo vyno mielės, pasižyminčios stipriu, aštriu fermentacijos charakteriu. Visiškai neapsorbuoja taninų, todėl šiomis mielėmis fermentuotas vynas pasižymi intensyviausiais skoniais ir aromatais, tamsiomis spalvomis bei ilgu galiojimo laiku.
Alkoholio tolerancija: iki 16%
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 18°C - 30°C
Žemas pagaminamų sieros junginių kiekis