Vyno mielės Lalvin 71B

Kodas: 0103021

1,59 €
Su mokesčiais

Pracūziškos Beaujolais - jauno vyno mielės, pasižyminčios vidutine aromatinių esterių gamyba fermentacijos metu, vynui suteikiančia bananų ir kriaušių aromatus bei gebėjimu absorbuoti nemažą dalį misoje esančių taninų. Geba metabolizuoti 20-40% misoje esančios obuolių rūgšties (C₄H₆O₅), todėl šiomis mielėmis fermentuoti vynai būna lengvi ir vaisiški. Itin tinka sidro fermentacijai, jei obuolių sultys sidrui spaudžiamos iš rūgščių obuolių.

  • Alkoholio tolerancija: iki 14%
  • Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 15°C - 30°C
  • Labai žemas pagaminamų sieros junginių kiekis
  • Dozavimas: 5g 4.5-23l misos
Pakuotė
Kiekis

Pracūziškos Beaujolais - jauno vyno mielės, pasižyminčios vidutine aromatinių esterių gamyba fermentacijos metu, vynui suteikiančia bananų ir kriaušių aromatus bei gebėjimu absorbuoti nemažą dalį misoje esančių taninų. Geba metabolizuoti 20-40% misoje esančios obuolių rūgšties (C₄H₆O₅), todėl šiomis mielėmis fermentuoti vynai būna lengvi ir vaisiški. Itin tinka sidro fermentacijai, jei obuolių sultys sidrui spaudžiamos iš rūgščių obuolių.

Alkoholio tolerancija: iki 14%

Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 15°C - 30°C

Labai žemas pagaminamų sieros junginių kiekis

0103021
98 Prekės

Specifinė nuoroda

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: