Lallemand Abbaye

Alaus mielės Lallemand Abbaye

Kodas: 0103007

4,29 €
Su mokesčiais

Aštraus ir vaisiško esterių charakterio, aukštos alkoholio tolerancijos elio tipo alaus mielės, tradiciškai naudojamos gaminti belgiškoms trapistų vienuolių alaus rūšims.

  • Aukšta atenuacija
  • Vidutinė - aukšta flokuliacija
  • Fermentuojant aukštesnėje temperatūroje fermentacijos profilis varijuoja nuo tropinių vaisių, aštrių fenolių, išryškinto alkoholio skonio iki gvazdikėlių ir bananų kvapų ir skonių.
  • Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 17°C - 25°C
  • Alkoholio tolerancija: iki 14%
Pakuotė
Kiekis

Aštraus ir vaisiško esterių charakterio, aukštos alkoholio tolerancijos elio tipo alaus mielės, tradiciškai naudojamos gaminti belgiškoms trapistų vienuolių alaus rūšims.

Aukšta atenuacija

Vidutinė - aukšta flokuliacija

Fermentuojant aukštesnėje temperatūroje fermentacijos profilis varijuoja nuo tropinių vaisių, aštrių fenolių, išryškinto alkoholio skonio iki gvazdikėlių ir bananų kvapų ir skonių.

Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 17°C - 25°C

Alkoholio tolerancija: iki 14%

0103007
15 Prekės

Specifinė nuoroda

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: