Alaus mielės Lallemand Philly Sour
4,29 €
Kaina
Kodas: 0103006
Bavariško kvietinio alaus mielės, pasižyminčios nesupainiojamu aštriu, esterišku ir vaisišku fermentacijos profiliu, suteikiančiu alui gvazdikėlių ar bananų aromatą. Tinkamos fermentuoti daugeliui tradicinių alaus stilių, daromų iš kvietinio salyklo.
Bavariško kvietinio alaus mielės, pasižyminčios nesupainiojamu aštriu, esterišku ir vaisišku fermentacijos profiliu, suteikiančiu alui gvazdikėlių ar bananų aromatą. Tinkamos fermentuoti daugeliui tradicinių alaus stilių, daromų iš kvietinio salyklo.
Vidutinė - aukšta atenuacija
Žema flokuliacija
Fermentacijos profilis aštrus ir vaisiškas
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 17°C - 22°C
Alkoholio tolerancija: iki 12%