Alaus mielės Lallemand Verdant IPA
Kodas: 0103014
Amerikietiškos elio tipo alaus mielės, pasižyminčios vaisišku, ypač abrikosų, aromatu bei skoniu, todėl tinka IPA stiliaus alums, nes fermentacijos profilis dera su aromatinių apynių vaisiškumu. Dėl pakankamai žemos atenuacijos ir aromato profilio gali būti naudojamos įvairių saldesnių alaus stilių fermentacijai.
- Vidutinė - aukšta atenuacija
- Vidutinė flokuliacija
- Stipriai vaisiškas fermentacijos charakteris
- Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 18 - 23°C
- Alkoholio tolerancija: iki 10%
Amerikietiškos elio tipo alaus mielės, pasižyminčios vaisišku, ypač abrikosų, aromatu bei skoniu, todėl tinka IPA stiliaus alums, nes fermentacijos profilis dera su aromatinių apynių vaisiškumu. Dėl pakankamai žemos atenuacijos ir aromato profilio gali būti naudojamos įvairių saldesnių alaus stilių fermentacijai.
Vidutinė - aukšta atenuacija
Vidutinė flokuliacija
Stipriai vaisiškas fermentacijos charakteris
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 18 - 23°C
Alkoholio tolerancija: iki 10%