- Išparduota
Alaus mielės Lallemand Windsor
Kodas: 0103004
Angliškos elio tipo alaus mielės, nefermentuojančios maltotriozės (ilgesniųjų cukrų grandinių, kurių priklausomai nuo salinimo temperatūros misoje gali būti iki 15%) ir pasižyminčios vaisišku ir esterišku fermentacijos profiliu, todėl naudojamos tradiciniams angliškiems alaus stiliams, kuriems reikalingas išraiškingas alaus kūnas.
- Vidutinė atenuacija
- Žema flokuliacija
- Vaisiškas ir šiek tiek esteriškas fermentacijos profilis
- Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 15°C - 22°C
- Alkoholio tolerancija: iki 12%
Angliškos elio tipo alaus mielės, nefermentuojančios maltotriozės (ilgesniųjų cukrų grandinių, kurių priklausomai nuo salinimo temperatūros misoje gali būti iki 15%) ir pasižyminčios vaisišku ir esterišku fermentacijos profiliu, todėl naudojamos tradiciniams angliškiems alaus stiliams, kuriems reikalingas išraiškingas alaus kūnas.
Vidutinė atenuacija
Žema flokuliacija
Vaisiškas ir šiek tiek esteriškas fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 15°C - 22°C
Alkoholio tolerancija: iki 12%