Alaus mielės Lallemand Wit
Kodas: 0103005
4,29 €
Su mokesčiais
Kvietinio alaus mielės, pasižyminčios silpnesne esterių ir fenolių gamyba fermentacijos metu nei bavariško kvietinio mielės, todėl leidžia išryškėti belgiško kvietinio daryme naudojamiems prieskoniams - kalendrai ir apelsino žievelei.
- Vidutinė - aukšta atenuacija
- Žema flokuliacija
- Šiek tiek vaisiškas ir aštrus fermentacijos profilis
- Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 17-22°C
Kvietinio alaus mielės, pasižyminčios silpnesne esterių ir fenolių gamyba fermentacijos metu nei bavariško kvietinio mielės, todėl leidžia išryškėti belgiško kvietinio daryme naudojamiems prieskoniams - kalendrai ir apelsino žievelei.
Vidutinė - aukšta atenuacija
Žema flokuliacija
Šiek tiek vaisiškas ir aštrus fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 17-22°C
0103005
21 Prekės