Alaus mielės Lallemand Wit

Kodas: 0103005

4,29 €
Su mokesčiais

Kvietinio alaus mielės, pasižyminčios silpnesne esterių ir fenolių gamyba fermentacijos metu nei bavariško kvietinio mielės, todėl leidžia išryškėti belgiško kvietinio daryme naudojamiems prieskoniams - kalendrai ir apelsino žievelei. 

  • Vidutinė - aukšta atenuacija
  • Žema flokuliacija
  • Šiek tiek vaisiškas ir aštrus fermentacijos profilis
  • Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 17-22°C
Pakuotė
Kiekis

Kvietinio alaus mielės, pasižyminčios silpnesne esterių ir fenolių gamyba fermentacijos metu nei bavariško kvietinio mielės, todėl leidžia išryškėti belgiško kvietinio daryme naudojamiems prieskoniams - kalendrai ir apelsino žievelei. 

Vidutinė - aukšta atenuacija

Žema flokuliacija

Šiek tiek vaisiškas ir aštrus fermentacijos profilis

Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 17-22°C

0103005
6 Prekės

Specifinė nuoroda

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: