![11g 11g](https://alausdetales.lt/397-cart_default/alaus-mielės-lallemand-wit.jpg)
![](https://alausdetales.lt/620-cart_default/alaus-mielės-lallemand-wit.jpg)
![](https://alausdetales.lt/620-large_default/alaus-mielės-lallemand-wit.jpg)
Kodas: 0103005
Kvietinio alaus mielės, pasižyminčios silpnesne esterių ir fenolių gamyba fermentacijos metu nei bavariško kvietinio mielės, todėl leidžia išryškėti belgiško kvietinio daryme naudojamiems prieskoniams - kalendrai ir apelsino žievelei.
Kvietinio alaus mielės, pasižyminčios silpnesne esterių ir fenolių gamyba fermentacijos metu nei bavariško kvietinio mielės, todėl leidžia išryškėti belgiško kvietinio daryme naudojamiems prieskoniams - kalendrai ir apelsino žievelei.
Vidutinė - aukšta atenuacija
Žema flokuliacija
Šiek tiek vaisiškas ir aštrus fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 17-22°C