Alaus mielės Lallemand Philly Sour
Kodas: 0103025
Wildbrew ,,Philly Sour'' yra unikalios Lachancea veislės mielės, kurios fermentacijos metu gamina ne tik alkoholį, bet pieno rūgštį. Dėl šios savybės, norint pasigaminti rūgštų alų, nereikia papildomai naudoti pieno rūgšties bakterijų ar ilgai trunkančio ,,kettle sour" metodo. Taip pat puikiai toleruoja apynius, todėl alaus misą apyniuoti galima įprastai. Šios mielės tinkamos įvairių rūšių rūgštiems alums, tokiems kaip Gose, Berliner Weisse, rūgštiems IPA ir kitiems gaminti.
- Aukšta atenuacija
- Aukšta flokuliacija
- Rūgštus, primenantis obuolių, kaulavaisių skonį bei kvapą, fermentacijos profilis
- Pagaminamos rūgšties kiekis: 0.1-0.4%
- Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 20-30°C
- Alkoholio tolerancija: iki 9%
Wildbrew ,,Philly Sour'' yra unikalios Lachancea veislės mielės, kurios fermentacijos metu gamina ne tik alkoholį, bet pieno rūgštį. Dėl šios savybės, norint pasigaminti rūgštų alų, nereikia papildomai naudoti pieno rūgšties bakterijų ar ilgai trunkančio ,,kettle sour" metodo. Taip pat puikiai toleruoja apynius, todėl alaus misą apyniuoti galima įprastai. Šios mielės tinkamos įvairių rūšių rūgštiems alums, tokiems kaip Gose, Berliner Weisse, rūgštiems IPA ir kitiems gaminti.
Aukšta atenuacija
Aukšta flokuliacija
Rūgštus, primenantis obuolių, kaulavaisių skonį bei kvapą, fermentacijos profilis
Pagaminamos rūgšties kiekis: 0.1-0.4%
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 20-30°C
Alkoholio tolerancija: iki 9%