Alaus mielės Lallemand Novalager
Kodas: 0103033
Tikros žemutinės fermentacijos mielės, saccharomyces pastorianus, unikalios savo gebėjimu fermentuoti aukštesnėje, kambario temperatūroje, pagamindamos itin mažai esterių ir sieros junginių, todėl geba sufermentuoti švarų, neutralaus fermentacijos profilio lagerio stiliaus alų be temperatūros kontrolės ar lageriavimo.
- Aukšta atenuacija (78 - 84%)
- Vidutinė flokuliacija
- Neutralus fermentacijos profilis
- Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 10°C - 20°C
- Alkoholio tolerancija: iki 13%
Tikros žemutinės fermentacijos mielės, saccharomyces pastorianus, unikalios savo gebėjimu fermentuoti aukštesnėje, kambario temperatūroje, pagamindamos itin mažai esterių ir sieros junginių, todėl geba sufermentuoti švarų, neutralaus fermentacijos profilio lagerio stiliaus alų be temperatūros kontrolės ar lageriavimo.
Aukšta atenuacija (78 - 84%)
Vidutinė flokuliacija
Neutralus fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 10°C - 20°C
Alkoholio tolerancija: iki 13%