Alaus mielės Lallemand Kveik Voss
Kodas: 0103013
Kitaip žinomos Sigmund Gjernes vardu, kurio šeimoje alaus fermentacijai buvo naudojamos šimtmečius, šios alaus mielės yra plačiausiai prieinamos norvegiškos sodybos alaus tradicijos mielės. Pasižymi ypatinga šilumos tolerancija, labai aukšta flokuliacija bei neįprastu fermentacijos profiliu.
- Vidutinė - aukšta atenuacija
- Labai aukšta flokuliacija
- Neutralus arba neįprastai esteriškas fermentacijos profilis
- Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 35°C - 40°C, tačiau švari ir sklandi fermentacija galima ir nuo 25°C
- Alkoholio tolerancija: iki 12%
Kitaip žinomos Sigmund Gjernes vardu, kurio šeimoje alaus fermentacijai buvo naudojamos šimtmečius, šios alaus mielės yra plačiausiai prieinamos norvegiškos sodybos alaus tradicijos mielės. Pasižymi ypatinga šilumos tolerancija, labai aukšta flokuliacija bei neįprastu fermentacijos profiliu.
Vidutinė - aukšta atenuacija
Labai aukšta flokuliacija
Neutralus arba neįprastai esteriškas fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 35°C - 40°C, tačiau švari ir sklandi fermentacija galima ir nuo 25°C
Alkoholio tolerancija: iki 12%