Lallemand Windsor
  • Išparduota

Alaus mielės Lallemand Windsor

Kodas: 0103004

4,29 €
Su mokesčiais

Angliškos elio tipo alaus mielės, nefermentuojančios maltotriozės (ilgesniųjų cukrų grandinių, kurių priklausomai nuo salinimo temperatūros misoje gali būti iki 15%) ir pasižyminčios vaisišku ir esterišku fermentacijos profiliu, todėl naudojamos tradiciniams angliškiems alaus stiliams, kuriems reikalingas išraiškingas alaus kūnas.

  • Vidutinė atenuacija
  • Žema flokuliacija
  • Vaisiškas ir šiek tiek esteriškas fermentacijos profilis
  • Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 15°C - 22°C
  • Alkoholio tolerancija: iki 12%
Pakuotė
Kiekis
Išparduota

Angliškos elio tipo alaus mielės, nefermentuojančios maltotriozės (ilgesniųjų cukrų grandinių, kurių priklausomai nuo salinimo temperatūros misoje gali būti iki 15%) ir pasižyminčios vaisišku ir esterišku fermentacijos profiliu, todėl naudojamos tradiciniams angliškiems alaus stiliams, kuriems reikalingas išraiškingas alaus kūnas.

Vidutinė atenuacija

Žema flokuliacija

Vaisiškas ir šiek tiek esteriškas fermentacijos profilis

Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 15°C - 22°C

Alkoholio tolerancija: iki 12%

0103004

Specifinė nuoroda

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: