Lallemand Windsor

Alaus mielės Lallemand Windsor

Kodas: 0103004

4,29 €
Be PVM

Angliškos elio tipo alaus mielės, nefermentuojančios maltotriozės (ilgesniųjų cukrų grandinių, kurių priklausomai nuo salinimo temperatūros misoje gali būti iki 15%) ir pasižyminčios vaisišku ir esterišku fermentacijos profiliu, todėl naudojamos tradiciniams angliškiems alaus stiliams, kuriems reikalingas išraiškingas alaus kūnas.

  • Vidutinė atenuacija
  • Žema flokuliacija
  • Vaisiškas ir šiek tiek esteriškas fermentacijos profilis
  • Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 15°C - 22°C
Pakuotė
Kiekis

Angliškos elio tipo alaus mielės, nefermentuojančios maltotriozės (ilgesniųjų cukrų grandinių, kurių priklausomai nuo salinimo temperatūros misoje gali būti iki 15%) ir pasižyminčios vaisišku ir esterišku fermentacijos profiliu, todėl naudojamos tradiciniams angliškiems alaus stiliams, kuriems reikalingas išraiškingas alaus kūnas.

Vidutinė atenuacija

Žema flokuliacija

Vaisiškas ir šiek tiek esteriškas fermentacijos profilis

Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 15°C - 22°C

0103004
46 Prekės

Specifiniai Kodai

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: