


Kodas: 0103002
Belgiškos tradicinio Saison, sodybos alaus, stiliaus alaus mielės, kitaip nei daugelis kitų mielių veislių gebančios fermentuoti dekstrinus, todėl pasižymi itin aukšta atenuacija ir energinga fermentacija. Tradiciškai sodybos alaus mielėms toleruoja aukštą fermentacijos temperatūrą.
Belgiškos tradicinio Saison, sodybos alaus, stiliaus alaus mielės, kitaip nei daugelis kitų mielių veislių gebančios fermentuoti dekstrinus, todėl pasižymi itin aukšta atenuacija ir energinga fermentacija. Tradiciškai sodybos alaus mielėms toleruoja aukštą fermentacijos temperatūrą.
Itin aukšta atenuacija
Žema flokuliacija
Aštrus ir vaisiškas, primenantis pipirus ir citrusinius vaisius, fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 15-35°C
Alkoholio tolerancija: iki 15%