Lallemand CBC-1

Alaus mielės Lallemand CBC-1

Kodas: 0103010

4,29 €
Su mokesčiais

Specifiškai skirtos alaus karbonizacijai (refermentacijai), šios alaus mielės pasižymi aukšta alkoholio ir slėgio tolerancija, puikia flokuliacija, neutraliu fermentacijos profiliu bei negebėjimu fermentuoti maltotriozės, todėl visiškai nekeičia refermentuojamo alaus savybių. Taip pat tinka tradicinėms angliško alaus rūšims, sausam sidrui bei midui daryti.

  • Aukšta atenuacija
  • Aukšta flokuliacija
  • Neutralus fermentacijos profilis
  • Optimalios refermentacijos temperatūros ribos: 15°C - 25°C
  • Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 20°C
  • Alkoholio tolerancija: pirminėje fermentacijoje iki 18%, antrinėje fermentacijoje iki 12-14%                                                    
Pakuotė
Kiekis

Specifiškai skirtos alaus karbonizacijai (refermentacijai), šios alaus mielės pasižymi aukšta alkoholio ir slėgio tolerancija, puikia flokuliacija, neutraliu fermentacijos profiliu bei negebėjimu fermentuoti maltotriozės, todėl visiškai nekeičia refermentuojamo alaus savybių. Taip pat tinka tradicinėms angliško alaus rūšims, sausam sidrui bei midui daryti.

Aukšta atenuacija

Aukšta flokuliacija

Neutralus fermentacijos profilis

Optimalios refermentacijos temperatūros ribos: 15°C - 25°C

Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 20°C

Alkoholio tolerancija: pirminėje fermentacijoje iki 18%, antrinėje fermentacijoje iki 12-14%       

0103010
10 Prekės

Specifinė nuoroda

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: