Alaus mielės Lallemand CBC-1
Kodas: 0103010
Specifiškai skirtos alaus karbonizacijai (refermentacijai), šios alaus mielės pasižymi aukšta alkoholio ir slėgio tolerancija, puikia flokuliacija, neutraliu fermentacijos profiliu bei negebėjimu fermentuoti maltotriozės, todėl visiškai nekeičia refermentuojamo alaus savybių. Taip pat tinka tradicinėms angliško alaus rūšims, sausam sidrui bei midui daryti.
- Aukšta atenuacija
- Aukšta flokuliacija
- Neutralus fermentacijos profilis
- Optimalios refermentacijos temperatūros ribos: 15°C - 25°C
- Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 20°C
- Alkoholio tolerancija: pirminėje fermentacijoje iki 18%, antrinėje fermentacijoje iki 12-14%
Specifiškai skirtos alaus karbonizacijai (refermentacijai), šios alaus mielės pasižymi aukšta alkoholio ir slėgio tolerancija, puikia flokuliacija, neutraliu fermentacijos profiliu bei negebėjimu fermentuoti maltotriozės, todėl visiškai nekeičia refermentuojamo alaus savybių. Taip pat tinka tradicinėms angliško alaus rūšims, sausam sidrui bei midui daryti.
Aukšta atenuacija
Aukšta flokuliacija
Neutralus fermentacijos profilis
Optimalios refermentacijos temperatūros ribos: 15°C - 25°C
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 20°C
Alkoholio tolerancija: pirminėje fermentacijoje iki 18%, antrinėje fermentacijoje iki 12-14%