

Kodas: 0103048
Tradicinio aludario Juliaus Simonaičio paveldas, tikros lietuviškos sodybos alaus mielės, pasižyminčios itin energinga fermentacija, aukšta atenuacija ir saldžiai aštriais esteriais.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2023 metų lapkričio 25 dienos.
Tradicinio aludario Juliaus Simonaičio paveldas, tikros lietuviškos sodybos alaus mielės, pasižyminčios itin energinga fermentacija, aukšta atenuacija ir saldžiai aštriais esteriais.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2023 metų lapkričio 25 dienos.
Aukšta atenuacija (76 - 95%)
Labai aukšta flokuliacija
Fermentacijos profilis vėsesnėje fermantavimo temperatūroje neutralus, šiltesnėje vaisiškas, aštrus
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 25°C - 35°C