

- Išparduota
Kodas: 0103040
Čekiškos saccharomyces pastorianus, žemutinės fermentacijos, mielės, pasižyminčios žemesne atenuacija nei tradicinės vokiškos lagerio mielės, todėl jomis fermentuotas alus lieka saldesnis.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2023 metų spalio 6 dienos.
Čekiškos saccharomyces pastorianus, žemutinės fermentacijos, mielės, pasižyminčios žemesne atenuacija nei tradicinės vokiškos lagerio mielės, todėl jomis fermentuotas alus lieka saldesnis.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2023 metų liepos 18 dienos.
Vidutinė atenuacija (73 - 77%)
Aukšta flokuliacija
Neutralus fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 8°C - 12°C
Alkoholio tolerancija: iki 12%