

Kodas: 0103040
Čekiškos saccharomyces pastorianus, žemutinės fermentacijos, mielės, pasižyminčios žemesne atenuacija nei tradicinės vokiškos lagerio mielės, todėl jomis fermentuotas alus lieka saldesnis.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2023 metų liepos 18 dienos.
Čekiškos saccharomyces pastorianus, žemutinės fermentacijos, mielės, pasižyminčios žemesne atenuacija nei tradicinės vokiškos lagerio mielės, todėl jomis fermentuotas alus lieka saldesnis.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2023 metų liepos 18 dienos.
Vidutinė atenuacija (73 - 77%)
Aukšta flokuliacija
Neutralus fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 8°C - 12°C
Alkoholio tolerancija: iki 12%