![](https://alausdetales.lt/1260-cart_default/skystos_alaus_mieles_FM706.jpg)
![](https://alausdetales.lt/1260-large_default/skystos_alaus_mieles_FM706.jpg)
Kodas: 0103060
Ypatinga mišri mielių kultūra, turinti beta-liazės fermentą, atliekantį biotransformaciją - išlaisvina aromatines medžiagas tiolius, esančius apyniuose, kurie fermentuojant įprastomis mielėmis savo aromatų neatskleidžia. Patiems vaisiškiausiems, sultingiausiems IPA stiliaus alums.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2024 metų rugsėjo 20 dienos.
Ypatinga mišri mielių kultūra, turinti beta-liazės fermentą, atliekantį biotransformaciją - išlaisvina aromatines medžiagas tiolius, esančius apyniuose, kurie fermentuojant įprastomis mielėmis savo aromatų neatskleidžia. Patiems vaisiškiausiems, sultingiausiems IPA stiliaus alums.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2024 metų rugsėjo 20 dienos.
Vidutinė - aukšta atenuacija (75 - 82%)
Žema flokuliacija
Esteriškas fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 18°C - 23°C
Alkoholio tolerancija: 8 - 12%