![](https://alausdetales.lt/1168-cart_default/skystos_alaus_mieles_FM31.jpg)
![](https://alausdetales.lt/1168-large_default/skystos_alaus_mieles_FM31.jpg)
Kodas: 0103056
Saccharomyces pastorianus, žemutinės fermentacijos mielės iš Miuncheno apylinkių.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2024 metų rugsėjo 27 dienos.
Saccharomyces pastorianus, žemutinės fermentacijos mielės iš Miuncheno apylinkių.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2024 metų rugsėjo 27 dienos.
Vidutinė atenuacija (73 - 80%)
Aukšta flokuliacija
Neutralus fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 8°C - 14°C
Alkoholio tolerancija: iki 11%