Lallemand Munich classic

Alaus mielės Lallemand Munich Classic

Kodas: 0103006

4,29 €
Be PVM

Bavariško kvietinio alaus mielės, pasižyminčios nesupainiojamu aštriu, esterišku ir vaisišku fermentacijos profiliu, suteikiančiu alui gvazdikėlių ar bananų aromatą. Tinkamos fermentuoti daugeliui tradicinių alaus stilių, daromų iš kvietinio salyklo.

  • Vidutinė - aukšta atenuacija
  • Žema flokuliacija
  • Fermentacijos profilis aštrus ir vaisiškas
  • Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 17°C - 22°C
Pakuotė
Kiekis

Bavariško kvietinio alaus mielės, pasižyminčios nesupainiojamu aštriu, esterišku ir vaisišku fermentacijos profiliu, suteikiančiu alui gvazdikėlių ar bananų aromatą. Tinkamos fermentuoti daugeliui tradicinių alaus stilių, daromų iš kvietinio salyklo.

Vidutinė - aukšta atenuacija

Žema flokuliacija

Fermentacijos profilis aštrus ir vaisiškas

Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 17°C - 22°C

0103006
18 Prekės

Specifiniai Kodai

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: