Alaus mielės Lallemand Philly Sour

Kodas: 0103025

4,29 €
Be mokesčių

Wildbrew ,,Philly Sour'' yra unikalios Lachancea veislės mielės, kurios fermentacijos metu gamina ne tik alkoholį, bet pieno rūgštį. Dėl šios  savybės, norint pasigaminti rūgštų alų, nereikia papildomai naudoti pieno rūgšties bakterijų ar ilgai trunkančio ,,kettle sour" metodo. Taip pat puikiai toleruoja apynius, todėl alaus misą apyniuoti galima įprastai. Šios mielės tinkamos įvairių rūšių rūgštiems alums, tokiems kaip Gose, Berliner Weisse, rūgštiems IPA ir kitiems gaminti. 

  • Aukšta atenuacija
  • Aukšta flokuliacija
  • Rūgštus, primenantis obuolių, kaulavaisių skonį bei kvapą, fermentacijos profilis
  • Pagaminamos rūgšties kiekis: 0.1-0.4%
  • Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 20-30°C
  • Alkoholio tolerancija: iki 9%
Pakuotė
Kiekis

Wildbrew ,,Philly Sour'' yra unikalios Lachancea veislės mielės, kurios fermentacijos metu gamina ne tik alkoholį, bet pieno rūgštį. Dėl šios  savybės, norint pasigaminti rūgštų alų, nereikia papildomai naudoti pieno rūgšties bakterijų ar ilgai trunkančio ,,kettle sour" metodo. Taip pat puikiai toleruoja apynius, todėl alaus misą apyniuoti galima įprastai. Šios mielės tinkamos įvairių rūšių rūgštiems alums, tokiems kaip Gose, Berliner Weisse, rūgštiems IPA ir kitiems gaminti.

Aukšta atenuacija

Aukšta flokuliacija

Rūgštus, primenantis obuolių, kaulavaisių skonį bei kvapą, fermentacijos profilis

Pagaminamos rūgšties kiekis: 0.1-0.4%

Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 20-30°C

Alkoholio tolerancija: iki 9%

0103025
56 Prekės

Specifinė nuoroda

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: