![](https://alausdetales.lt/1261-cart_default/skystos_alaus_mieles_FM26.jpg)
![](https://alausdetales.lt/1261-large_default/skystos_alaus_mieles_FM26.jpg)
Kodas: 0103061
Belgiškų trapistų vienuolių alaus rūšių mielės, pasižyminčios labai intensyviu aštrių pipiriškų fenolių ir esterių gamyba.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2024 metų liepos 19 dienos.
Belgiškų trapistų vienuolių alaus rūšių mielės, pasižyminčios labai intensyviu aštrių pipiriškų fenolių ir esterių gamyba.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2024 metų liepos 19 dienos.
Vidutinė atenuacija (72 - 76%)
Itin aukšta flokuliacija
Itin esteriškas fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 18°C - 24°C
Alkoholio tolerancija: iki 12%