Lallemand  London ESB

Alaus mielės Lallemand London

Kodas: 0103008

4,29 €
Su mokesčiais

Tradicinės angliškos elio tipo alaus mielės, pasižyminčios neutraliu fermentacijos profiliu ir nefermentuojančios maltotriozės (ilgesniųjų cukrų grandinių, kurių priklausomai nuo salinimo temperatūros misoje gali būti iki 15%), todėl ypač tinka stiprių salyklų skonių, klampesnių, saldesnių alaus rūšių darymui.

  • Vidutinė atenuacija
  • Žema flokuliacija
  • Neutralus fermentacijos profilis
  • Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 18°C - 22°C
  • Alkoholio tolerancija: iki 12%
Pakuotė
Kiekis

Tradicinės angliškos elio tipo alaus mielės, pasižyminčios neutraliu fermentacijos profiliu ir nefermentuojančios maltotriozės (ilgesniųjų cukrų grandinių, kurių priklausomai nuo salinimo temperatūros misoje gali būti iki 15%), todėl ypač tinka stiprių salyklų skonių, klampesnių, saldesnių alaus rūšių darymui.

Vidutinė atenuacija

Žema flokuliacija

Neutralus fermentacijos profilis

Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 18°C - 22°C

Alkoholio tolerancija: iki 12%

0103008
3 Prekės

Specifinė nuoroda

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: