![Lallemand London ESB Lallemand London ESB](https://alausdetales.lt/386-cart_default/lallemand-london-esb.jpg)
![11g 11g](https://alausdetales.lt/387-cart_default/lallemand-london-esb.jpg)
![Lallemand London ESB Lallemand London ESB](https://alausdetales.lt/386-large_default/lallemand-london-esb.jpg)
Kodas: 0103008
Tradicinės angliškos elio tipo alaus mielės, pasižyminčios neutraliu fermentacijos profiliu ir nefermentuojančios maltotriozės (ilgesniųjų cukrų grandinių, kurių priklausomai nuo salinimo temperatūros misoje gali būti iki 15%), todėl ypač tinka stiprių salyklų skonių, klampesnių, saldesnių alaus rūšių darymui.
Tradicinės angliškos elio tipo alaus mielės, pasižyminčios neutraliu fermentacijos profiliu ir nefermentuojančios maltotriozės (ilgesniųjų cukrų grandinių, kurių priklausomai nuo salinimo temperatūros misoje gali būti iki 15%), todėl ypač tinka stiprių salyklų skonių, klampesnių, saldesnių alaus rūšių darymui.
Vidutinė atenuacija
Žema flokuliacija
Neutralus fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 18°C - 22°C
Alkoholio tolerancija: iki 12%