

- Išparduota
Kodas: 0103041
Istorinės Šiaurės Vokietijos aukštutinės fermentacijos mielės, tinkamos tradiciniams vokiškiems alaus stiliams, tokiems kaip Altbier, Kölsch, ar net istoriniams gruitams atkūrinėti.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2023 metų spalio 13 dienos.
Istorinės Šiaurės Vokietijos aukštutinės fermentacijos mielės, tinkamos tradiciniams vokiškiems alaus stiliams, tokiems kaip Altbier, Kölsch, ar net istoriniams gruitams atkūrinėti.
40ml tūrio mėgintuvėlis, turintis 90-100 milijardų mielių ląstelių, tinkamas užraugti 25 litrams misos. Galiojimo laikas: iki 2023 metų spalio 13 dienos.
Vidutinė atenuacija (73 - 77%)
Žema - vidutinė flokuliacija
Neutralus fermentacijos profilis
Optimalios fermentacijos temperatūros ribos: 14°C - 22°C
Alkoholio tolerancija: iki 11%